Čistilni stroj za profesionalno čiščenje tal WILLMOP 50

DRŽALO NA DOTIK

S senzorji prekrito držalo omogoča samodejno prekinitev delovanja ko stroj izpustite. Ko ga ponovno poprimete, ga stem ponovno aktivirate – tako preprosto odstavite ovire.

INOVATIVEN ČLENEK

Strokovnjaki so razvili samostoječi členek. Fleksibilen je na vse strani, kar omogoča preprosto čiščenje pod mizam in ostalim pohištvom. 

PREPROSTOST ČIŠČENJA

Po zaslugi konfiguracije ščetk, delovanje stroja olajšuje manevriranje stroja kljub stalnemu pritisku 30 kg, zahvaljujoč rezervoarjoma, ki sta pritrjena tik nad čistilnima krtačama.

STROJ ZA ČIŠČENJE TAL WILLMOP

Trgovski centri, poslovne stave, botične trgovine, ambulante, šole in restavracije nam predstavljajo kompleksne izive čiščenja: površine polne ovir, težko dostopna mesta in zahteva po višjih higienskih standardih. Čistilni stroj za profesionalno čiščenje tal WILLMOP 50 je revolucionaren izdelek za čiščenje in sesanje talnih površin. Odlikuje ga izredna fleksibilnost, gibljivost okoli osi in kompaktnost. Sensitive touch ročaj dovoljuje 360º neomejenega nagiba. Njegovo neverjetno manevriranje omogoča čiščenje predelov, ki so težko dosegljivi s tradicionalnim čistilnim strojem npr. pod mizami, pod lijaki, pod stoli,…

Inženirji podjetja TSM Solutions so z dolgoletnim razvijanjem in izpopolnjevanjem izdelali vrhunsko čistilno napravo. S svojo tehnologijo je revolucionirala temelje izdelovanja čistilnih strojev. Znani so po kvalitetnem in inovativnem izdelovanju čistilnih strojev, saj jim s izdelovanje izbranih čistilnih strojev zaupajo nekatera svetovno znana podjetja.

Podjetje Sanitel pričenja sodelovanje s podjetjem TSM Solutions, saj podjetje z velikim potencialom in ambicijo odpravlja pomankljivosti istovrstnih strojev eksponentno vzbuja pozornost svetovnega trga in rešuje higienske probleme z vravnovešenostjo inovativnega razvoja in tradicijo čiščenja. 

Čistili stroj za profesionalno čiščenje tal WILLMOP 50 je izdelek linije profesionalnih čistilnih strojev v naši ponudbi. Več čistilnih strojev si lahko ogledate na naši strani oziroma s kliom na to besedilo.

Zagotavljamo naložbo pri kateri vam za porabljena sredstva nudi profesionalno storitev čiščenja in prihranjen dragoceni čas.
Če vam čistilni stroj za vzbuja dvome, vam z brezplačno demonstracijo predstavimo vse prednosti in podrobnosti.
Za več informacij nas kontaktirajte.
Čistilni stroj za profesionalno čiščenje tal WILLMOP 50 je že na voljo ekskluzivno pri nas!
Katalog

POŠLJI POVPRAŠEVANJE