WC papir & potrošni material

Prikaz vseh 9 rezultatov

WC papir in ostali potrošni materiali za vzdrževanje objektov.

Prikaži več

Ponudba zajema ideale stank, ki na prvo mesto izpostavljajo kvaliteto, ekonomičnost in celo vtis na okolje. Tako že vrsto let izpopolnjujemo našo konfekcijo, se prilagajamo trgu in iz dveva v dan rešujemo idividualne higienske probleme. S tem že vrsto let zadovoljujemo stranke iz najrazličnejših segmentov potrošnikov.

Kategorija WC papir & potrošni material zajema toaletne papirje, papirnate brisače za podajalnike, kuhinjske brisače, mila za dozerje, papirne serviere, prte in tekače, ter netkane krpe oz. t.i. industrijske krpe. 

WC papir…

Kvalitetni WC papir je nepogrešljivi faktor vsakega toaletnega prostora oz. kopalnice. Delitev toaletnega papirja v naši ponudbi se deli kot:
WC lističi – uporaba katerih je ekonomična, kontrolirano doziranje s podajalniki toaletnih lističev zmanjšuje porabo, vrhunska rešitev večjim obratom. Veliko pakiranje lističev s tem omogoča daljša obdobja pred ponovnim nakupom. Kot primer izpostavljamo toaletne lističe 9000, katerih samostojno pakiranje toaletnih lističev je kar 9000 lističev na karton.

Papirji Jumbo Max in Jumbo Mini – prednosti tega papirja so veliko navitje in ekonomičnost. Pri uporabi podajalnikov namenjenih za le-te role, je menjavanje rol potrebno manj pogosto zahvaljujoč velikemu navitju na roli. Zato se priporoča uporaba v prostorih z veliko frekvenco uporabe, kot so šole, industrijski obratih, stadionih,… Za razliko od toaletnih lističev, so role Jumbo Max in Jumbo Mini navite na rolah. Nekatere role Jumbo Maxi nudijo tudi do 380 metrov navitega papirja na posamezno rolo.

Klasične rolice toaletnega papirja so vrhunska rešitev vsakega doma. Različni sloji, gramatura in proces obdelave papirja, so faktorji, ki določajo kvaliteto. Bolj podrobnjenje kvaliteta papirja je razmerje sledečih značilnosti papirja: vpojnost, kompaknost, in mehkoba papirja. Naj vas št. slojev samo po sebi ne zavede, dejstvo je, da sloji ne predstavljajo prave prispodobe kvaliteti, saj tudi različna debelina in obdelava papirja vplivata na zgoraj navedene faktorje kvalitete.

Papirnate brisače…

Papirnate brisače za podajalnike so razdeljene na sledeče kategorije – Zložene brisače V,Z,W – V, Z ali W označujejo tip zloženja. Različno zloženje vpliva na velikost zloženega paketiča. Tako je določeno zloženje primerno le za točno določene podajalnike. Tako zagotovite pravilno delovanje podajalnika.   To vpliva tudi na količino brisač v podajalniku, in količino brisač v kartonu. Med drugim, je za pravilno doziranje podajalnika pomembna tudi dolžina brisače. V kolikor ste v dvomu, povprašajte naše strokovnjake za nasvet. Podajalnike brisač poiščite v kategoriji Toaletni podajalniki & ostala oprema.

Papirnate brisače v roli za podajalnike so namenjene uporabi v avtomatih za papirnate brisače ali prosti uporabi. 

Brisače v roli maxi oz. Industrijske brisače so brisače za najrazličnejše namene – odlikuje jih veliko navitje in vsesplošna uporaba. Primerne so tudi za uporabo z dozirnimi stojali. Priporočene so od uporabe v kuhinji, do mehaničnih delavnic, industrije, različnih obrti,…

Papirnate brisače v roli cental, so papirnate brisače s centralnin izvelkom. To pomeni, da brisače omogoča poenostavljeno odstranitev sredinskega kartona, kar omogoča izvlek iz sredine. Za to so prilagojeni tudi nekateri podajalniki (podajalniki brisač Central). Primerne so za uporabo v kuhinji, v različnih industrijah, delavnicah,…

Tekoča mila in penila…

Ponujamo tudi tekoča mila in penila za dozerje. Mila v naši ponudbi razvrščamo v naslednje segmente – Milo v obliki pene, kar omogoča hitejše in učinkoviteje čiščenje rok, klasično tekoče milo in industrijska mila oz. industrijske paste, ki omogočajo čiščenje močno zamaščenih rok.  Mila so kategorizirana v različne kategorije – milo za dolivanje, milo v kartušah, klasična mila s pumpico, hotelski geli za tuširanje in paste za odstranjevanje šmira.

Kuhinjske brisače…

Kuhinjske brisače so namenjene uporabi v kuhinji. Uporabljajo se za čiščenje pultov, sprotno čiščenje rezalnih desk, brisanje razlitin,…

Netkane krpe, industrijske krpe iz netkanega blaga in industrijske role…

Netkane krpe, industrijske krpe in industrijske role iz netkanega blaga – Uporabljajo se kot čistilni pripomoček – ponujajo različne specifikacije in namene. Razvrščamo jih po primernosti in specifičnosti za točno določeno dejavnost. Netkane krpe oz. role so primerne od uporabo v kuhinjah, letalski industriji, v avtomoto industriji, mehaničnih delavnicah, prehrambeni industirji, za uporabo čistilnih servisov, za uporabo v medicini, določene so kot primerne za stik z živili itd…  Pomembne značilnosti specifičnih netkanih krp, ki jih navadne krpe nimajo so trpežnost, ne puščajo t.i. ‘’muckov’’, dobro vpijajo maščobo oz. olja ipd…

Serviete, tekači in prti…

Ponujamo vrsto serviet, prtov in tekačev. Ponudba zajema serviete z vzorci in  enobarvne serviete. V ponudbi ponujamo izdelke različnih materialov – Airlaid, Airwave, Micro, 100% celuloza,… Serviete Airlaid so serviete iz čiste celuloze. Tekstura materiala spominja na netkano blago. Zato so uvrščene med višjo kvaliteto serviet. Ponujamo motive za najrazličnejše priložnosti. Serviete Soft Touch so izdelane iz Micro netkanega tekstila. S svojo pestrostjo vzorcev je zaželjena v vsaki restavraciji in hotelu z najvišjimi standardi.

WC papir & potrošni material za podjetja, šole in vrtce in domačo uporabo.

Prikaži manj