Skip to main content

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji spletne trgovine sanitel.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1). S spletno trgovino (v nadaljevanju tudi »trgovina«) upravlja

sanitel d.o.o.

IOC Zapolje III/12 1370 Logatec

matična številka: 5953111

ID za DDV: SI19190654 (podjetje je zavezanec za plačilo DDV), ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec). Podjetje je registrirano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani.

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino in kupcem. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Cenik: Cenik predstavlja osnovno informacijo s katero prodajalec informira kupca o ponudbi, ceni in polni identifikaciji blaga. Cene artiklov so v EUR. Cenik se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Ceniki se posredujejo ob vsaki spremembi preko spletne strani www.sanitel.si ali preko elektronske pošte. Cene veljajo FCO skladišče sanitel d.o.o. Logatec Pošta: Informiranost z osnovnimi podatki s področja ponudbe podjetja. Namenjena je vsem pogodbenim partnerjem. Elektronska pošta: Predstavlja način izmenjave informacij in nadomešča pisne komunikacije. Spletna stran: Omogoča neprekinjen pristop do vseh informacij s področja ponudbe podjetja.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

V sanitel, d. o. o., se zavedamo in podpiramo pomembnost zasebnosti podatkov svojih strank. Z vsemi osebnimi podatki, ki nam jih posredujete, ravnamo pošteno in jih skrbno varujemo v skladu z veljavnimi predpisi Republike Slovenije, evropske uredbe GDPR ter načeli in vizijo svojega podjetja. Do vaših osebnih podatkov lahko dostopajo le skrbno izbrani zaposleni v podjetju sanitel d.o.o. in njeni pooblaščeni podizvajalci, vsem tem pa je dostop omejen izključno na obseg in namen, potreben za nemoteno izvajanje delovnih in prodajnih procesov in trženjskih namenov skladno s privolitvijo.

1. Kdo upravlja z vašimi osebnimi podatki?

Upravljavec vaših osebnih podatkov smo podjetje sanitel d.o.o., IOC Zapolje III / 12 ,1370 Logatec,SI Svojo prodajo izvajamo preko spletne trgovine www.sanitel.si (v nadaljevanju »spletna trgovina«). Pri prodaji izdelkov poudarjamo oseben in iskren dostop, vse odločitve pa sprejemamo v skladu z vrednotami podjetja, ki so skrbnost, natančnost in odgovornost do svojih strank. V skladu s svojo etiko delujemo tudi na področju varovanja podatkov naših strank, saj se zavedamo zaupanja, ki nam ga stranke s predajo teh podatkov polagajo v roke, in odgovornosti, ki nam jo ti podatki prinašajo. Pri obdelavi osebnih podatkov se zato zavzemamo za zakonit in pošten pristop, kar vključuje tudi omejitev dostopa do podatkov. Do vaših osebnih podatkov lahko za izvajanje namenov, navedenih v 5. točki, dostopajo izključno pooblaščeni zaposleni v podjetju sanitel d.o.o., ki jih vrednotimo kot zaupanja vredne in kompetentne na področju dela s podatki, ter pooblaščeni podizvajalci, s katerimi sodelujemo za namen tehnične podpore. To so:

-izvajalci spletnega oglaševanja na Facebooku in Instagramu;
-vzdrževalci spletne strani in informacijskih storitev ter vzdrževalci
spletnih vmesnikov
-razvijalci in uvajalci programskih rešitev;
-dostavna služba GLS
-dostavna služba Pošte Slovenij -dostavna služba Gold ekspres
-državni organi ali druge pravne osebe, ko za to obstaja zakonita obveza.

Vsi pooblaščeni zaposleni in pogodbeni podizvajalci so locirani v Evropski uniji. Zagotavljamo, da vsi pooblaščeni pri delu z osebnimi podatki ravnajo skrbno ter jih ščitijo pred zlorabo ves čas zakonite obdelave. Vaše osebne podatke lahko izjemoma posredujemo tudi tretjim osebam, a zgolj v primeru, ko bi nerazkritje podatkov povzročilo splošno ali vašo osebno škodo ali ko sami zahtevate, da vaše osebne podatke posredujemo tretji osebi.

2. Kako pridobivamo vaše osebne podatke?

Osebne podatke sprejemamo na naslednje načine:
-Ob prijavi na e-novice preko obrazca na spletni strani www.sanitel.si. Pri tem načinu vpisa se vaši podatki samodejno oz. s pomočjo aplikacije MailChimp v roku 1 dne prenesejo v glavno
elektronsko bazo podatkov.
-Z registracijo na spletni strani www.sanitel.si prek spletnega obrazca. Pri tem načinu vpisa se vaši podatki v roku 1 tedna prenesejo v glavno elektronsko bazo podatkov.
-Ob uporabi spletne strani www.sanitel.si in vseh njenih podstrani. Pri tem se za zbiranje podatkov uporabljajo spletni piškotki, o čemer si lahko več preberete v nadaljevanju.
-Občasno prek nagradnih iger in aktivnosti, pri čemer je uporabnik vedno seznanjen z namenom zbiranja in uporabe osebnih podatkov.
-Prek družabnih omrežij in drugih marketinških orodij, kot so aplikacije, pri čemer je potrošnik vedno seznanjen z namenom zbiranja in uporabe osebnih podatkov.
-Prek vaših vprašanj po elektronski pošti, navadni pošti ali prek drugih oblik komunikacije, ki temeljijo na osebnih podatkih.

Katere podatke pridobivamo?

Za nadaljnjo uporabo in obdelavo pridobivamo in hranimo
naslednje podatke:
-e-naslov za prijavo na e-novice
-uporabniško ime in geslo;
-osnovni osebni podatki za registracijo (ime, priimek, naslov, mobilna številka);
-dodatni podatki za izstavitev računa v spletni trgovini (številka plačilne kartice, datum veljavnosti, davčna številka, naslov za dostavo in izstavitev računa);
-podatki o nakupih in transakcijah (vrsta in število kupljenih in vrnjenih izdelkov, datum nakupa);
-vprašanja in komentarji, medijske vsebine, geolokacijski podatki in drugi podatki, ki nam jih posredujete sami;
-podatki z družabnih omrežij, ki nam jih posredujete z interakcijo prek Facebook strani sanitel – profesionalne higienske rešitve in Instagram profila @sanitelslovenia;
-vaši osebni podatki, pridobljeni iz javno dostopnih virov, vključno s podatki z družabnih omrežij;
-drugi podatki, ki nam jih posredujete v kontekstu vašega samoiniciativnega povpraševanja (katere izdelke v naši spletni trgovini iščete ali si jih ogledujete).

3. Nameni obdelave osebnih podatkov in pravna podlaga

Osebne podatke zbiramo in obdelujemo za lastne potrebe prodaje
in promocije prek spletne trgovine na področju Evropske unije in
ostalega sveta. Podatke zbiramo za naslednje namene:
-obveščanje o novostih, obvestilih in izdelkih po elektronski pošti
-izvajanje storitev, za katere ste zaprosili (kot so pošiljanje spletnih
novic, obveščanje o ponovni razpoložljivosti izdelka ipd.) prek
medija, ki ste ga izbrali (kot je elektronsko sporočilo ali telefonska
številka);
-prodaja in transakcije v nakupnem procesu prek spletne trgovine
ali prek povpraševanj, ki nam jih pošljete po elektronski pošti, prek
družbenih omrežij ali jih izrazite osebno v naši poslovalnici;
-upravljanje vašega sodelovanja v raznih oglaševalskih aktivnostih
(kot so razne nagradne igre, ankete, ipd.);
-izvedba naše pogodbe z vami v procesu nakupa v spletni trgovini
(npr. za dostavo izdelkov, ki ste jih kupili v naši spletni trgovini);
-izvršitev drugih obveznosti, za katere ste se z nami dogovorili;
-upoštevanje zakonskih zahtev (npr. za izdajanje računov);
-preverjanje identitete v izogib goljufijam;
-zagotavljanje, da sta vsebina in funkcionalnost spletne strani v
največji možni meri prilagojeni vašim preferencam in potrebam;

-prikaz relevantnih oglasov prek najetih družabnih omrežij (npr.
Facebook in Instagram);
-administrativno upravljanje na spletni strani;
-izvajanje raziskav in analiz spletne strani z uporabo orodij za
spletno analitiko.
Varnost osebnih podatkov ob nakupu je zagotovljena tudi z
upoštevanjem veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil
slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.

4. Kako podatke beležimo na naši spletni strani?

Ob obisku spletne strani se za najboljše možno delovanje, zagotavljanje kakovosti in zbiranje splošnih statističnih podatkov o uporabi zbirajo določeni podatki – to so podatki o vaši napravi, ki se beležijo prek piškotkov in kode, ki je vgrajena na spletno mesto. Ti podatki lahko vključujejo podatke o vrsti naprave, ki jo uporabljate za brskanje (mobilni telefon, tablica, osebni računalnik ali drugo), vaš IP naslov, vrsto brskalnika in operacijskega sistema, vašo dejavnost na našem spletnem mestu (npr. katere podstrani ste obiskali, kako ste se premikali po spletni strani, trajanje posameznega ogleda strani ipd.). Vsi podatki, ki jih prejmemo iz vašega obiska, so izraženi le v obliki identifikacijske številke, kar pomeni, da iz njih ne moremo prepoznati dejanskih osebnih podatkov uporabnika. Vaši podatki, ki jih prejmemo iz obiska spletne strani, so zato varni; da bi prišli do natančnih podatkov, bi od vas potrebovali osebno dovoljenje (npr. posredovanje e-maila za prijavo na e-novice). Vse svoje osebne podatke, ki smo jih pridobili tekom našega sodelovanja, si lahko ogledate, jih spreminjate ali zahtevate njihov izbris prek elektronske pošte na info@sanitel.si.

a) Spletni piškotki

Ko uporabljate našo spletno stran, na vašo napravo pošljemo
enega ali več piškotkov – to so majhne tekstovne datoteke, ki
vključujejo alfanumerične znake. Pri tem lahko uporabimo sejne
piškotke ali trajne piškotke.
Sejni piškotki z vaše naprave izginejo takoj, ko zaprete okno
brskalnika (ko se zaključi seja), trajni piškotek pa v vaši napravi
ostane tudi po tem, ko brskalnik zaprete, brskalnik pa ga lahko
uporabi ob vseh naslednjih obiskih naše spletne strani.
Piškotki načeloma ne vsebujejo osebnih podatkov, lahko pa jih
uporabimo za vpogled v uporabniške nastavitve in druge podatke,
vezane na vaše pretekle aktivnosti na spletni strani.
Piškotke in avtomatično zbrane podatke lahko uporabimo za
prirejanje naše spletne strani (na primer pomnjenje informacij o
vašem uporabniškem računu, da vam jih ob naslednjem obisku
strani ni treba ponovno vnesti), za prilagajanje oglasov in vsebine
ter za spremljanje učinkovitosti našega spletnega mesta in vseh
metrik uporabe naše spletne strani (kot je na primer skupno število
obiskovalcev in število obiskanih strani).
Spletna stran sanitel.si uporablja spletne piškotke, saj tako lahko
zagotovimo najboljše storitve pri pregledovanju naših spletnih
vsebin in naročanju v naši spletni trgovini, prav tako pa tako lažje
poskrbimo za varnost in nemoteno delovanje spletne strani.
Piškotke lahko izklopite tako, da svojemu brskalniku z urejanjem
nastavitev naročite, naj zavrne sprejemanje piškotkov katerekoli
spletne strani, ki jo obiščete. S pomočjo ustrezne funkcije
brskalnika lahko piškotke s svojega računalnika ali mobilne
naprave tudi izbrišete.
Če piškotke izklopite, bodo določeni deli naše spletne strani in
storitev postali nedostopni ali ne bodo delovali pravilno. Večina
strani v naši spletni trgovini je za vas sicer dostopnih, ne da bi za to
morali razkriti svoje osebne podatke (kot je na primer vaše ime,
naslov in e-poštni naslov). Kljub temu pa nekatere informacije
pridobimo z uporabo piškotkov in spletnih signalov (»pixel tags«), ki
nam omogoča, da vas prepoznamo kot vračajočega obiskovalca.
Za spreminjanje nastavitev piškotkov sledite navodilom brskalnika.

b) Prijava prek družabnih medijev

Prek najetih omrežij za zakup oglasnega prostora, kot sta družabni omrežji Facebook in Instagram, izvajamo ciljano oglaševanje novosti in izdelkov sanitel na podlagi dejavnosti uporabnika na naši spletni strani in na podlagi demografskih, interesnih in kontekstualnih podatkov, pridobljenih s pomočjo družbenega omrežja samega. Vaši podatki so v tem primeru uporabljeni z namenom, da vam družabno omrežje lahko prikaže oglase, ki vas glede na zaznano aktivnost najbolj zanimajo.

c) Google analitika

V namen zbiranja podatkov o stanju in obisku spletne strani
uporabljamo orodje Google Analytics oziroma za WordPress vtičnik
‘’ Google Analytics for WordPress by MonsterInsights’’, ki deluje na
obdelovanju podatkov Google analytics in jih združuje v le-tem
WordPress vtičniku. Podatki, ki jih orodje pridobi, se nanašajo na
vašo uporabo spletne strani (npr. vaš začetni URL, ločljivost
zaslona, brskalnik, ki ga uporabljate ipd.) ter se shranjujejo in
analizirajo na Googlovem strežniku. Vsi ti podatki so nam preko
orodja Google Analytics dostopni, vendar le v anonimizirani obliki.
Za dodatne informacije o tem, kako Google in Google Analytics
obdeluje vaše podatke, predlagamo, da pregledate Googlovo
izjavo o zasebnosti.
Poleg zgoraj navedenih možnosti pridobivanja podatkov, ki so
posledica delovanja spletne strani, vaše osebne podatke
pridobimo izključno prek vašega aktivnega povpraševanja ali
naročil (npr. ob spletnem naročilu).

5. Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke bomo varovali, dokler za to obstaja interes/
potreba oziroma do vašega preklica privolitve. V primerih, ko
obdelava in hramba podatkov temeljita na pogodbi ali sta določeni
z zakonom, se rok hrambe prilagodi pogodbi oziroma zakonu.
Če obstaja utemeljen sum, da so vpisani podatki neresnični, si
pridržujemo si pravico, da jih iz vseh baz brez obvestila izbrišemo.

6. Kakšne so vaše pravice?

Pravico imate, da kadarkoli brez obrazložitve in posledic zahtevate,
da dopolnimo, popravimo ali omejimo uporabo vaših podatkov ali
da jih dokončno odstranimo iz baze. Prav tako lahko zahtevate
dostop ali ugovarjate obdelavi svojih osebnih podatkov ter
zahtevate prenos svojih podatkov. Preklic privolitve ne vpliva na
zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do
njenega preklica. Če menite, da se vaši osebni podatki shranjujejo
ali obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo
osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem
pooblaščencu Republike Slovenije.
Zahtevo za popoln izbris vaših osebnih podatkov iz našega sistema
lahko oddate na naslednje načine, pri tem pa morate jasno navesti
vsebino vašega zahtevka:
-v e-novici kliknete na povezavo »odjava« v nogi;
-pošljete pisni zahtevek po elektronski pošti na info@sanitel.si s
pripisom »Odjava«;
-pošljete pisni zahtevek po navadni pošti na naslov sanitel d.o.o.
IOC Zapolje III/12,1370 Logatec s pripisom »Odjava«;
Po prejemu vašega zahtevka bomo vaše osebne podatke prenehali
obdelovati v roku 5 delovnih dni.
Čeprav se v podjetju zavzemamo za varnost vaših podatkov, se
zaradi raznih dejavnikov, na katere ne moremo v celoti vplivati,
lahko zgodi, da pretok informacij prek spleta ne bo vedno povsem
varen in v skladu z našim delovanjem. Prosimo, da ste pri vnosu
podatkov, ki nam jih pošljete prek spletnih obrazcev, previdni in
vsako tako pošiljanje opravite odgovorno.

NAČIN PLAČILA

Kupec lahko izbira med naslednjimi načini plačila:

  • na naš TRR – po predračunu/ponudbi
  • s kreditno kartico – preko plačilnega sistema Paypal in Stripe

Pri posameznih naročilih si pridržujemo pravico zahtevati plačilo z nakazilom na račun sanitel.si po ponudbi/predračunu, pri čemer še vedno velja cena. Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obedelave.  Na sedežu podjetja sanitel d.o.o., IOC Zapolje III/12, 1370 Logatec, je možno plačilo z gotovino – gotovinski račun Prodajalec s cenikom zagotovi potrebne elemente za naročilo in ga posreduje kupcu. Kupec naroča blago v skladu s Poslovnikom in veljavno zakonodajo. Naročila sprejemamo po elektronski pošti, pisno ali preko elektronske trgovine www.sanitel.si. Ponudbo oz. predračun pošiljamo v elektronski obliki kot e-mail. Blago kupec dvigne osebno ali se mu ga dostavi z dostavno službo. Kupci, ki plačujejo s predplačilom, lahko prevzamejo blago, oziroma jim ga pošljemo en dan po plačilu. Račun se pošlje po pošti isti dan kot blago ali najkasneje naslednji delovni dan.

Naročilo

Naročila sprejemamo med delovnim časom pisno, ter spletu, e-mail: info@sanitel.si. Naročila poslana pisno, po e-mailu in preko elektronske trgovine sprejemamo tudi izven delovnega časa. Naročilo je avtomatsko potrjeno s potrditveno e-pošto.

POSTOPEK NAKUPA

V trgovini sanitel.si lahko nakupujejo registrirani in neregistrirani uporabniki. S klikom na “Cart” prenesete izbrani izdelek v košarico. Pregled košarice je uporabniku dostopen ves čas brskanja po trgovini sanitel.si. Pred oddajo naročila je kupcu omogočen celovit pregled naročila in tudi možnost pomika nazaj po spletnem naročilu in odstranitve poljubnih izdelkov. Registrirani in neregistrirani uporabniki dobijo ob svojem naročilu povzetek naročila na svoj elektronski naslov in obvestilo, da je naročilo sprejeto v informacijski sistem ponudnika. Registriranemu uporabniku so na spletni strani sanitel.si vselej dostopni podatki o statusu in vsebini trenutnega in vseh preteklih naročil. Ponudnik bo shranil vsebino naročil registriranih in neregistriranih uporabnikov. Naročilo gre v nadaljnjo obdelavo in dobi status »v obdelavi«. Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik v dogovorjenem roku in po prejetju plačila preko predračuna-ponudbe blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Po odposlanem paketu dobi naročilo status »zaključeno«. Kupec za kupljeno blago prejme račun, ki je priložen pošiljki. Trudimo se, da je zaloga izdelkov v spletni trgovini vedno posodobljena, lahko pa pride do napak in do sočasnega nakupa izdelka, tako da se lahko zgodi, da željenega izdelka ni na zalogi. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. V kolikor, pri konfiguraciji cene, pride to tenične ali fizične napake, si pridržujemo pravico zavrnitvne naročila oz. povrnitve stroškov.

DOSTAVA

Strošek pakiranja in dostave se izračuna glede na težo izdelka in velikosti ( volumen) . Za Slovenijo dostava za nakupe nad 60 EUR BREZPLAČNO. 

Dostavo izvaja kurirska Gold express, občasno služba GLS, v nekaterih primerih tudi Pošta Slovenije ali, vam blago dostavi zaposleni. Ob oddaji naročila danes, bo paket predan kurirju naslednji delovni dan in bo prišel do vas naslednji delovni dan od predaje kurirju. V soboto, nedeljo ter med prazniki se dostava ne vrši.

PLAČILO PO POVZETJU NI MOGOČE.

V primeru zapleta z zalogo Navkljub sprotnemu osveževanju zalog v spletni trgovini, lahko pride do istočasnega nakupa, tehničnih težav, človeške napake ali napake pri sinhronizaciji programa za vodenje zalog in lahko se zgodi, da stranka naroči izdelek, ki ni na zalogi. V tem primeru uporabnika nemudoma obvestimo o nastalem položaju in se potrudimo, da ustrežemo njegovim željam. Ponudimo mu lahko drug, podoben izdelek ali pa uporabniku vrnemo kupnino, če je bilo plačilo že opravljeno.

VRAČILO BLAGA

Potrošnik ima pravico, v 14 dneh od prevzema blaga odstopiti od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev, v kolikor je blago nepoškodovano oziroma še ni bilo uporabljeno. Z mailom mora sporočiti svojo odločitev na naslov info@sanitel.si in pripeti Obrazec za odstop od pogodbe izdelkov, ki je na voljo TUKAJ. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema naročenega blaga. Blago je potrebno vrniti prodajalcu s priporočeno pošiljko, najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek osnovnega pošiljanja oz. strošek vračila blaga (poštnina). Vračilo vplačila na TRR bo izvedeno najkasneje v 5 delovnih dneh od prejema vrnjenega blaga. Na TRR uporabnika ali na PayPal se vrne vplačani znesek, zmanjšan za stroške poštnine. Zaradi zagotavljanja točnosti in pravočasnosti vračila, se vračilo izvede z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, razen če kupec izrecno zahteva drug način in če zaradi tega ni dodatnih stroškov. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe skupaj z obrazcem za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, uporabnik lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@sanitel.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov. Platforma za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS) je na voljo potrošnikom na povezavi https://ec.europa.eu/consumers/ odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=SL Za kakršnakoli dodatna vprašanja, ki se vam porajajo v zvezi z vašimi osebnimi podatki ali za preklic privolitve nas lahko vedno kontaktirate prek elektronskega naslova info@sanitel.si.

Ponujamo samo najboljše

Z več kot 25 letnimi izkušnjami zagotavljamo, da je vsak naš izdelek ročno preverjen in vam nudi najvišjo kakovost za vaše delo.

Varna plačila

Zanesljivo in varno plačujte z metodami, kot sta PayPal ter kartici Mastercard in Visa.

Brezplačna dostava

Uživajte v brezplačni dostavi za vsa naročila nad 60€.

Garancija vračila

Možnost vračila ali zamenjave izdelkov v 14 delovnih dneh – brez skrbi in brez težav.

Ponujamo samo najboljše

Z več kot 25 letnimi izkušnjami zagotavljamo, da je vsak naš izdelek ročno preverjen in vam nudi najvišjo kakovost za vaše delo.

Varna
plačila

Zanesljivo in varno plačujte z metodami, kot sta PayPal ter kartici Mastercard in Visa.

Brezplačna dostava

Uživajte v brezplačni dostavi za vsa naročila nad 60€.

Garancija vračila

Možnost vračila ali zamenjave izdelkov v 14 delovnih dneh – brez skrbi in brez težav.